SSKSorgu.Net ile Askerlik Sorgulama

Hayatımızın en önemli süreçlerinden birisi askerliktir. Her Türk asker doğar felsefesi ülkemizde yaygın olan düşünce anlayışlarından birisidir. Bu yüzden ülkemizde askerlik görevi kutsaldır. Askerlik Sorgulama hayatımızda önemli handikaplar oluşturabilir. İşe girmelerde evlenmelerde ve uzun vadeli işlerde askerlik çoğu zaman ayağımıza takılır. İşlerimize engel olur. Bu yüzden bir an önce vaktinde askere gitmek gerekir.
Askerlik işlemleri için çoğu zaman direk soluğu askerlik şubelerinde alırız. Her gün yüzlerce insana hizmet veren görevliler çoğu zaman sorularımıza tam cevap vermezler. Bu gibi durumlarda elimizin altında internet varken şubeye gitmemiz işin açıkçası tuhaf bir durumdur. Çünkü askerlik şubesindeki görevlide bilgisayarın başından size bilgi verir.
İnternet aracılığı ile askerlik tecil sorgulama ve askerlik durumunuzu, sorgulayabilirsiniz. En sağlıklı bilgilere internetten ulaşabilirsiniz. Yol parası verip askerlik şubesinin önünde saatlerce sıra beklemek yerine evinizde internetinizden sadece Türkiye kimlik numaranızı ve kimlik bilgilerinizi girerek 3 dakikada öğrenmeniz daha güzel olmaz mı?
Askerlik Sorgulama, önemli bir durumdur. Ne zaman askere gideceğinizi iyi belirleyip işlerinizi bu duruma göre planlamalısınız. Farkında olmadan bakaya kalıp cezalı duruma düşebilirsiniz. Askere devre kaçağı olarak gitmek size büyük sıkıntılar oluşturabilir. Sizi tüm bu olumsuz durumlardan kurtarmak için sitemize askerlik sorgulama linki koyduk. Mutluluğunuzu mutluluğumuz olarak gördüğümüz için sizi sıkıntıya sokacak tüm durumlar bizi de sıkıntıya sokacaktır. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın. Askerlik hakkında soru ve sorunlarınız için www.ssksorgu.net adresinden faydalanabilirsiniz.
asker
slm ben sinüs kagıdımı almadım nereye düştüğümü ögrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
benim sevk tarih 21.02.2013 bu tarihtemi gidicem acaba acil bilgi istiyorum
21.12.1993 ne zmn gdrm
19 02 1993 dogumluyum şanlıurfa viranşehirliyim ne zaman askeregidecem
93/1 nere gidicemi nerden ögrenirim bide ne zaman gidicem
arkadaşlar tewcilliyim yarın bozsam hemen gönderirler değilmi askere bir yanıt bekliorum
ben 5 gün önce tecillimi bozdum mayısta gondereceklermiş daha erken gonderme şansı olamaz mı