Son Dakika
14 Kasım 2018 Çarşamba

Askerlik Hakkındaki Yorumlar

19 Temmuz 2014 Cumartesi, 19:39
Askerlik Hakkındaki Yorumlar

Tüm asker adaylarının askerlik ile ilgili düşüncelerini, fikirlerini alt kısımdan paylaşmalarını istiyoruz.

Askerde olan ve askere gidecek olan asker adaylarının, askerlik hakkındaki düşüncelerini paylaşabilecekleri Askerlik Hakkındaki Yorumlar konumuzda, tüm asker ve asker adaylarının düşüncelerine alt kısımdan ulaşabilirsiniz.

Sizlerde düşüncelerinizi alt kısımda bulunan soru sorma kısmında bu sayfada yayınlayabilirsiniz.

11 Yorum

  1. volkan senturk

    19 Temmuz 2014 at 20:39

    Acemiligim istihkam okuluna cikti komando secmeleri olyor mu ya da istihkamda komando olunuypr mu
    Tesekkurler

  2. ufuk özdemir

    19 Temmuz 2014 at 20:44

    sulusleri ne zman alıcaz ?

  3. enes gökçe

    20 Temmuz 2014 at 03:50

    slm admin ben eylülde de askerim 1 piyade tugay komutanlığı manisa merkez ben jandarma olmak istedim olamadım nasıl olabilirim..

  4. Mehmet Şahin YILDIZ

    20 Temmuz 2014 at 16:05

    Askerliğim Tokat Merkeze piyade olarak çıktı. Komando seçmelerine katılarak ve ya herhangibir şekilde varsa sonradan komando olma ihtimalim nedir?

  5. Gökhan BJLUT

    20 Temmuz 2014 at 19:55

    slm arkadaşlar Kütahya Havacılara ayrı bi selam 🙂

  6. Mehmet Şahin YILDIZ

    21 Temmuz 2014 at 06:33

    Tokatta komando olmak ve ya komando seçmeleri varmı?

  7. Çağrı Doğanay

    21 Temmuz 2014 at 17:08

    Selamun Aleyküm Ben 15 08 1994 Dogumluyum Lise 2014te yani bu sene bitti açık ögretim tercihi yaptım tercihleri bekliyorum şubeye vs hiç gitmedim 11. sınıfta okuyo kagıdı götürdüm verdim şuanda asker kaçagı gözükürmüyüm cevaplarsanız çok memnun olurum…

  8. Oguz yildiz

    21 Temmuz 2014 at 18:45

    Ben e devletten cikti aldim onumu goturcem teslim olacagim birlige saygilar

  9. Ahmet Öztürk

    22 Temmuz 2014 at 09:55

    7 eylül 20 yaşına gireceğim asker kaçağı oluyorum kağıtta 2 şubatta kadar yapmasam hapishane cezası var yazıyor aralıkta askere gidebilirmiyim.

  10. Ahmet Öztürk

    22 Temmuz 2014 at 10:05

    eylülde 20 yaşına gireceğim asker kaçağım nasıl oluyor bu

  11. Ömer Canıtez

    27 Temmuz 2014 at 15:19

    Merhaba;

    Ağustos ayında askere gideceğim. Acemi birliğim Isparta 40. Piyade Alayı… Burada acemi birliği süresi kaç gündür?

    Diğer sorum;

    2014 yılı KPSSna başvurdum. Bu sınav zamanında tahminen acemi birliğimi yapıyor olacağım. Buna göre ben KPSS sınav merkezi tercihindeki 1. tercihime ikamet ettiğim ilimi yazmalıyım yoksa acemi birliğimin bulunduğu ili mi yazmalıyım? Şuan 1. tercihte ikamet ilim olan Konya yazmaktadır. Bu şekilde kalsa Ispartada sınava girebilir miyim? Yoksa 1. tercihimi Isparta olarak değiştirmeli miyim? Bu arada ben 1. tercihimi değiştirmek istediğimde bana ikamet adresinizi seçmeniz gereklidir diye bir uyarı veriyor. Yani Ispartayı seçebilmem için başvuru kısmından adresimi de değiştirmem gerekiyor. Bilgileri güncelleme işlemleri sonlanmadan bunu öğrenmek istiyorum. Nasıl yapmalıyım, beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cccc Tasarım ve Programlama: gjy6ıj67ıjj